Yahoo! Masanger

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fly With Us!

Followers

Apabila jari jemari kaku

Aku menghadapi masalah untuk menulis entri baru... Aku pon tak paham... Tiap kali aku mengadap laptop nih, mesti aku termenung dan jari aku kaku untuk menulis walau sepatah perkataan pon... Huh!, aku pon x paham.. Loteh den memikio'.. Huhu.. Susah betul nak carik idea.. Ini je la yang aku mampu ukir kat cini.. Nanti bila jari aku dah kembali ligat menulis... aku kuakan entri baru ek.. Emmm, Alang-alang da conteng.. Grape nak ajak Kengkawan join Contest yang Along Arman anjurkan... Dadaaa....

Top comenttor of da Month..

Photobucket
Mari Mengomen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

iEn said...

kalau ko menang.. belanje aku leptop woi!

 
Powered By Blogger | Original Design By Far East Technologies | Modified By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top