Yahoo! Masanger

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fly With Us!

Followers

::Papaku Rock::


A pe pendapat korang kalo dalam dunia nih.. kita mempunyai seorang 'papa' yang ROCK!!.. Wah... Macam best je dengar kan... BetOl ke best?... Mesti la... Kita bisa lakukan ape je yang kita nak.. Kan3.. Kita nak itu... dapat.... Kita nak ini pon dapat... 2 la istilah 'Papaku Rock'... Tapi....Kalo papa 'Rock'.. Mama kita nk letak ape lak?... Mama Jazz?.. o Mama Etnik Kreatif?... Emmm pape je la... kita cakap tentang papa skunk... bukan mama... Ok... Tapi....

Disebalik kerockkan papa 2... Ade mende yang x best bila papa kita terlalu rock...

Bila ada perjumpaan PIBG di sekolah...
Papa dengan seluar ketat... key dikepala, mata bercelak dan memegang sebuah Gitar...
Saya: Cikgu ni papa saya...
Papa: Cikgu... Yeayehhhh!!!... Ape khabar cikgu.. Yeayeahhh!!..
Macam mn anak saya.... Yeayehhh... Study ok ke?.. Yeayehh...
X ke malu ngan kawan2...


Dan

Bila besday kamu.. Papa kamu yang rock 2 belikan hadiah seluar ketat warna merah dan key cap tengkorak... BetOl2 rock... Nak ke dipakai?..


Emmm, sekian la... Jadilah papa yang ok dan bukan terlalu ROCK!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

 
Powered By Blogger | Original Design By Far East Technologies | Modified By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top